springstof

Springstof

De maatschap Springstof is een samenwerkingsverband tussen Annerieke Otten en Karin Gerfen. Beide specialisten op het gebied van kunsteducatie. Springstof heeft ruime ervaring op het gebied van visievorming, leerlijnen en curriculumontwerp, oftewel onderwijs ontwerpen in de breedste zin van het woord.

creativiteit in het onderwijs

Creativiteit en verbeeldingskracht zijn onmisbaar. Om meer te leren over jezelf en de wereld om je heen. Onze missie: Meer aandacht voor de ontwikkeling van creativiteit in het onderwijs.

> Wij trainen schoolbesturen, directies en leerkrachten die werkzaam zijn in het primair en voortgezet onderwijs met als doel ze handvatten te bieden om creativiteitsontwikkeling te integreren in het curriculum.

> Zelf nieuwsgierig worden, vragen stellen, onderzoeken, kritisch zijn over aannames, zelf spelen met mogelijkheden, verbindingen leggen, samenwerken en kennis ontwikkelen.

Onderwerpen
> De rol van creativiteit in de kunsten
> Het ontwikkelen van een visie op cultuureducatie
> Het ontwikkelen van een leerlijn van cultuureducatie

Aanbod
Opleidingstrajecten voor leerkrachten, Coaching on the job, Co-teaching, Advies

Neem contact met ons op
Wij zijn nieuwsgierig naar uw wensen en ideeën.  Maak een afspraak met ons om kennis te maken. We bezoeken u graag op uw school. Daarbij is het natuurlijk ook mogelijk om (vrijblijvend) meer informatie aan te vragen per mail.

www.spring-stof.nl

ook nieuwsgierig naar het werk van Annerieke Otten?

kijk op www.anneriekeotten.nl