ruimte voor de rivier

buitenspelen

Buitenspelen is ontstaan vanuit een visie op het maken van beeldende kunst op locatie. Door ruimte te geven aan het 'toeval', het ontdekken en verzamelen van indrukken en materialen uit een omgeving, kom je van niets tot iets. Nieuwe tijdelijke werelden worden gemaakt in een inspirerende omgeving. Inspiratiebronnen voor 'buitenspelen' komen vanuit de LandArt, StreetArt en Installatiekunst. Deze manier van werken wil ik graag doorgeven en delen, vandaar een aanbod van verschillende soorten projecten voor verschillende soorten doelgroepen.

Zaterdag 06 juni 2020 organiseren we weer een dag! Meld je aan via buitenspelen19@gmail.com >  geannuleerd ivm Covid-19

Kinderen

> voor kinderen - basisscholen - bied ik een workshops aan via Stadkamer http://cultuureducatie.stadkamer.nl/detail-aanbieder/karin-gerfen

In deze workshop maak je kennis met de kunstvormen Land Art en Installatiekunst. Het locatie-gericht werken ontdek je door naar verschillende voorbeelden uit de Kunsten te kijken, maar je gaat ook zelf spelen met de details van de natuurlijke omgeving. Zowel de groene als de stadsomgeving kunnen je startpunt zijn. De kunstenaar neemt zelf allerlei verzamelingen mee, maar natuurlijk kun je als groep of individu ook een verzameling inbrengen om mee te werken.

> ook kun je in mijn atelier privé-lessen volgen als kind. Samen gaan we op zoek naar waar jij per dag behoefte aan hebt of zou willen maken. Focus op het proces, het onderzoek en experiment. Voor meer info en prijzen neem contact met mij op, dan maken we een 'op maat' afspraak.